Vladimir Neacșu

Psiholog Vladimir Neacșu stând relaxat într-un fotoliu, înconjurat de rafturi pline de cărți, în cabinetul său confortabil din Pitești.

Psiholog Vladimir Neacșu

Psiholog Clinician și Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental - Vladimir Neacșu

Numele meu este Vladimir Ștefan Neacșu și sunt Psiholog Clinician și Psihoterapeut atestat de Colegiul Psihologilor din Romania cu specializare în terapia cognitiv-comportamentală.

Educație și Experiență

Am obținut licența în psihologie la Universitatea din București, iar ulterior, am continuat să-mi dezvolt expertiza în terapia cognitiv-comportamentală, urmând un program de master la Universitatea Titu Maiorescu București.

Cu o experiență de 4 ani în domeniu, am privilegiul de a lucra ca Psiholog Clinician în secția de Îngrijiri Paliative a Spitalului de Boli Cronice Dr. Ion Crăciun din Călinești și, în paralel, în propriul meu cabinet privat în Pitești.

Îți oferă cea mai bună consiliere în psihoterapie și sănătate mintală

Psihoterapeut Vladimir Neacșu: experiența vastă și încredere în propriile abilități de sprijin.

0 +

Clienți fericiți

0 +

Ani de experiență

0 +

Cazuri rezolvate

Specializare și Formare Continuă

Pe lângă formarea de bază, am parcurs mai multe formări, cursuri și work-shopuri de specializare de lungă și scurtă durată în terapia cognitiv-comportamentală, psiho-oncologie și tehnica interviului motivațional.

Aceste cursuri m-au ajutat să-mi perfecționez abilitățile de psihoterapeut și să rămân la curent cu cele mai recente abordări din psihologie și psihoterapie.

Servicii Terapeutice de Calitate
91%
Timp Flexibil
86%
Rezolvarea Problemelor
89%
Profesionalism
90%
Imagine stilizată cu o mână umană ce susține o pădure, simbolizând grija și protecția, concepte relevante în psihologie și psihoterapie pentru promovarea echilibrului și sănătății mentale.

Vladimir Neacșu - Program de lucru

Abordare Analitică și Empatică

Sunt o fire analitică și empatică, ceea ce mă ajută să înțeleg profund nevoile și preocupările clienților mei. Mai mult decât atât, abordarea mea ca psihoterapeut este construită pe această înțelegere profundă. Îmi pasă cu adevărat de bunăstarea clienților mei și sunt aici pentru a oferi sprijinul necesar în călătoria către o mai bună sănătate mintală.

Cred cu tărie în aplicarea principiilor științifice și a tehnicilor validate în psihologie pentru a asista oamenii în atingerea obiectivelor lor și în îmbunătățirea stării lor psihice.

Atât în cabinetul meu individual, cât și în mediul spitalicesc, mă străduiesc să ajut la atingerea rezultatelor pe care clienții sau pacienții mei și le doresc.

Indiferent dacă vă confruntați cu provocări personale sau ați putea beneficia de sprijin în fața unor circumstanțe medicale mai dificile, putem fi împreună în această călătorie.

Program

Luni - Vineri: 14 - 20

Telefon

0740 063 537

Locație

Strada Mărășești, Nr.20, Pitești, Argeș.


Scroll to Top