ADRIANA NEACȘU – Psiholog Clinician Principal Expert Supervizor si Psihoterapeut Cognitiv-Comportamental Principal

 

Licentiata a UNIVERSITATII PITESTI – Facultatea de Filosofie – Specializarea Filosofie Psihologie si a UNIVERSITATII DE STAT BUCURESTI – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Specializarea Psihologie – Lucrare de Licenta ’’ STIMA DE SINE SI RELATIILE INTERPERSONALE’’ coordonator conf. dr. Mihai Anitei
Master in Psihoterapie Cognitiv Comportamentala / Dizertatie ’’ Aplicatiile Terapiei Cognitiv Comportamentale in Ameliorarea Simptomatologiei Atacurilor de Panica din Cadrul Tulburarilor Anxioase de Agorafobie, Fobie sociala si Fobie Specifica’’ coordonator prof. univ. dr. Irina Holdevici


Rezidentiat Clinic: Sectia 4 Clinic Spitalul Alexandru Obregia Bucuresti


Membru al Colegiului Psihologilor din Romania si a Asociatiei de Hipnoza si Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala


Atestat de Libera Practica in specializarile ; Psihologie Clinica; Psihoterapie cu Competente de Psiholog Principal, Expert.

Experienta de peste 20 de ani in Psihologie Clinica si Psihoterapie cu numeroase participari la congrese nationale si internationale de psihologie precum si formari in Evaluare Clinica, Psihoterapie Cognitiv Comportamentala si Terapie Florala Bach.

 

NEACȘU VLADIMIR ȘTEFAN – Psiholog Clinician in Supervizare

Licentiat al UNIVERSITATII BUCURESTI – Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei – Specializare Psihologie. Lucrare de licenta : „Relatia dintre practicarea jocurilor video,Factori de personalitate si Satisfactia in viață”, coordonator Lector univ. dr. Marina Badea.

Masterand in Psihoterapie Cognitiv-Comportamentala al Universitatii Titu Maiorescu Bucuresti.

Membru al Colegiului Psihologilor din Romania

Atestat de llibera practica in Specializarea Psihologie Clinica 

Practica de specialitate in cadrul Spitalului Clinic de Psihiatrie Prof. Dr. Al. Obregia Bucuresti